HaFiiZHHiJaNaH's FotoPage

By: abdulhafiizh wanzatulhijanah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Mar-2010 07:28 Email | Share | | Bookmark
last entry...snow at bandaisan

 
 
 
View all 12 photos...
hai semua...ni mungkin my last entry la kot...xsempat btoi nk tgk fp ni..kalut dgn bdk2 ni jer...ni entry pasal kami pi jalan2 ke snowpark di fukushima. matahari terik, angin pon xder jadi mmg syokkk sgt main snow. along mmg asyik sgguh main...siap buat snowman lg...

























kepada kengkawang yg ada facebook sila la add saya yer...bley la kita jumpa kt sana plak...sy mmg salu bukak facebook...search nama sy yer wan zatul hijanah


Thursday, 18-Mar-2010 12:37 Email | Share | | Bookmark
tokyo

 
 
 
View all 12 photos...
mak mertua tringin nk beli kain kt jepon ni sebagai kenangan, jd kami pon pi ke tokyo sb kt sana ada tempat jual kain murah. nama area tu nippori atau dikenali sbgai fabrik town. terdapat bnyk kedai di kanan kiri jln yg menjual pelbagai jenis fabrik. tp semua kain kami beli di kedai bernama tomato, mmg murah kain di situ. selepas tu kami ke asakusa jalan2 gerai cenderamata. esoknya plak kami ke ueno park tengok bunga sakura dan sebelom blk singgah di akihabara, tempat femes dgn brg elektrik elektronik.




di bilik hotel


asakusa






ueno park








masjid turki




Friday, 12-Mar-2010 10:05 Email | Share | | Bookmark
snow at home

 
 
 
View all 5 photos...
skarang ni salu pulak snow kat hitachi ni...tp salunya xlekat kat tanah sb dia turun halus jer...tp hari selasa baru ni tetiba snow turun agak lebat lak, kiranya memang sempat la betempek kat tanah...sbenanye sepanjang mama kat jepon ni, ni la 1st time tengok snow melekat dibumi hitachi hihi...masa raya cina hari tu pon snow banyak gak, tp mama still kat mesia lagi, jd xsempat la tengok...jadi kali ni mama, sakura n mak mertua pon amik kesempatan la bergambar dalam snow kat depan rumah ni...danial lak tinggal sensorang kat dalam rumah hihi



anginnn...tulunnn...



peace!! dengan jariku yg hampir kebassss







Tuesday, 9-Mar-2010 06:00 Email | Share | | Bookmark
makan2 sebelom pakat poolangg

 
 
 
View all 5 photos...
hari jumaat yg lepas kami wat makan2 kat surau...makan2 ni anjuran siti, akmal, arip, n mr.hubby. saja la jemput kengkawang makan sebelom kami semua balik mesia kann...tahun ni ramai gak student yg balik, dalam 10 orang gitu...yg nak mai pon lebih kurang 10 org gak...xpa la patah tumbuh hilang berganti kann...tapi yg pastinya aku kan merindui korang semua...dh balik mesia nanti xtau la, akan ada lagi ker kengkawang yg ramai n ektibiti2 bersama2 mcm kat sini...ntah2 dok terperuk je dalam rumah tunggu encik suami blk keje...*boring*











Sunday, 7-Mar-2010 12:54 Email | Share | | Bookmark
ume 2010

 
 
 
View all 10 photos...
sbenanya kami plan nak pi tengok bunga ume ni minggu lepas lagi...tp disebabkan hujan, jadi kami pon cancel la...tapi bila tengok ramalan cuaca minggu ni pon hujan jugak...tapi kalo xpi minggu ni, takut gugur pulak bunganya nanti kan...bunga ni bukan tahan lama, mau lak hujan angin nii..lagi cepat gugur...jadi semalam walopon hujan kami redah jugak...rupa2nya ramai betoi orang pi kairakoen tu semalam...depa pon mesti tawakkal macam kami gak kot hihi...sume pakat berpayung sambil jenjalang dalam taman tu...sejukk wooo..dah le hujan, berangin lak...anak teruna mama tu nampak selimut je la..memang bungkus habess...



















lepas tengok ume, kami pi kedai second hand, xbli pe2 pon just bergaya dengan baju mahaiii jer hihihi...dah rupa beruang dah hikhik


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net